Kellele? 

Rabarbersiirup mündiga on mõeldud inimesele, kes tahab valmistada jooke, aga ei taha tarbida sünteetilisi siirupeid.

Kuidas kasutada?

Sobib maitse järgi veega lahjendatult morsi ja kisselli valmistamiseks, samuti booli, segujookide ja kokteilide koostisosana. Segatult mulliveega täidab limonaadi aset.

Milleks kasulik?

Rahvameditsiinis kastutatakse rabarberit kolesteroolitaseme alandamiseks, mõtlemisteravuse ja töövõime suurendamiseks, soolestiku puhastamiseks, seedimise parandajana, kõhukinnisuse puhul lahtistajana, menopausi sümptomite leevendamiseks. Kasutatakse ateroskleroosi,  gastriidi, psoriaasi ja nahahaiguste puhul. Sisaldab märkimisväärselt A-vitamiini ja kaaliumi.

Koostis: värske kevadine rabarberimahl (63%) ja suhkur (35%), värskest piparmündist valmistatud ekstrakt (2%). Ei ole lisatud säilitus- ja värvaineid.

Säilitamine: Avamata siirupit võib säilitada toatemperatuuril, avatult külmkapis kuni 1 kuu.

Kogus: 250 ml