Mis need on?

Õunakrõpsud on õhukesed krõbedad õunalaastud, mida oma tekstuurilt võiks võrrelda kartulikrõpsudega.

Kellele ja miks?

Õunakrõpsud sobivad nii lastele kui täiskasvanutele tervislikuks vahepalaks või maiustamiseks. Sobib hästi kaasa võtta kooli, tööle, matkale või reisile, kuna on väga kerged, samas aga toitaineterikkad, sest vesi on aurustunud, aga toitained alles jäänud.

Kõrge kiudainesisaldus aitab normaliseerida seedimist, eemaldada kehast kahjulikke aineid ja aitab kõhukinnisuse vastu.

Koostis ja valmistamine:

100% õun, ei sisalda suhkrut ega muid lisaaineid. Õunakrõpsud on valmistatud Rebase talus kasvavatest õuntest käsitööna. Pestud õuntel eemaldatakse südamikud ja viilutatakse 1-2 mm paksusteks viiludeks. Kuivatatakse spetsiaalses toidukuivatis täieliku krõbeduse saavutamiseni.

Säilitamine: Hoida kuivas ja jahedas. Avamata pakendis säilivad laastud krõbedana kaks kuud valmistamisest (kuupäev tootel). Kui oled pakendi avanud ja korraga pakendi sisu ära ei tarbi, hoia pakend suletuna, sest õhu käes pehmenevad krõpsud ühe päevaga. Pehmenenud õunaviilud  on söömiseks kõlblikud veel isegi kuni aasta.

Toitumisalane teave keskmiselt 100 g kohta:
Energiasisaldus: 1715 kJ/410
Rasvad: 0,5 g, millest küllastunud rasvhapped 0 g
Süsivesikud: 73,7 g, millest looduslikud suhkrud 63,9 g
Kiudained 19,5 g
Valgud 2,2 g
Sool 0 g

Kaal: pakend sisaldab 40 g toodet