Õunasinep on kreemjas õuntest valmistatud sinepimaitseline “moos”, mis sisaldab sinepipulbrit, erinevaid maitseaineid ja vürtse.

Kellele?

Õunasinep sobib sulle, kui sa armastad sinepimaitselisi toite.

Kuidas kasutada?

Sinep sobib hästi nii suviste grillroogade kui ka jõuluvorstide kõrvale. Teda võib määrida leivale või saiale või asemel, sobib eriti hästi juustuga. Samuti võib teda tarvitada salatite maitsestamisel, kui tahad salatisse vürtsi ja hapukust. Suurepäraselt sobib ta näiteks keedetud peedi salati sisse.

Koostis: õunapüree, vesi, sinepipulber, suhkur, sool, toiduõli, õunaäädikas, nelk, kaneel, pipar, muskaatpähkel

Milleks kasulik?

Sinepitoidud elavdavad vereringet, on bakterite vastase toimega ja soodustavad seedimist.

Kogus: 250 ml

Säilitamine: avamata pakendit võib säilitada toatemperatuuril, avatult külmkapis kuni 2 kuud.