Kellele? Kuusevõrsesiirup on inimesele, kes soovib tarbida tervislikku toidulisandit, kuhu pole lisatud säilitus- ja värvaineid. Kuusevõrsed on korjatud Rebase talu maadelt Kõrvemaal. Kuidas kasutada? Kasutatakse külmade ja kuumade jookide (kohv, tee) magustamiseks, kastmete ja marinaadide maitsestamiseks.  Sobib hästi ka toitude, näiteks liha (eriti metsloomaliha) maitsestamiseks.  Võib lisada smuutidele, morsile, kasutada leivaküpsetamise juures.  Võib võtta ka lahjendamata kujul teelusikaga sisse (kuni 3 korda päevas) ning juua vees lahustatult. Milleks kasulik?  Loe siit kuusevõrsete loodusravis kasutamisest Koostis: Kuusevõrseekstrakt (65%), suhkur (35%) Säilitamine: Avamata siirupit võib säilitada toatemperatuuril, avatuna külmkapis  kuni 1 kuu. Kogus: 300 ml