Ühe tavalise postipakiga saadame korraga kuni 15 kg kartuleid. Miinuskraadide korral võib tarne lükkuda edasi sulailmade saabumiseni, et külm kaupa ei kahjustaks. Sardellkartul on jahusema, tugeva sisuga, mure, vanaaegne pärandsort. Kuju on piklik, sardelli moodi, sellest ka nimi. Sardellkartul sobib sulle kui:
  • sa tahad proovida ise midagi põnevat või üllatada külalisi ajaloolisest kartulisordist valmistatud roaga
  • kui sulle on tähtis kartuli hea maitse
  • sulle meeldivad muredad, jahused kartulid
Kuidas valmistada? Sardellkartul sobib ahjukartulite valmistamiseks, samuti võib neid ka keeta ja kasutada salatitesse. Keetmisnipp - keeda kartuleid aururestil, siis ei jää kartulid vesised. Välimus ja kasvuomadused: Kartul on pesemata. Sardellkartuli koor on kollane, silmad madalad, sisu valkjas, tugev, kasvuajalt keskhiline, ei ole suure saagiga. Suuremal pakendil on soodsam hind!