Hea klient, meie e-pood puhkab 27 oktoober kuni 9.november 2025, tellimusi võib saata, aga kaupade komplekteerimine ja väljasaatmine toimub alates 10. novembrist!
Rabarbersiirup mündiga on mõeldud inimesele, kes tahab valmistada jooke, aga ei taha tarbida sünteetilisi siirupeid.
Kuidas kasutada?
Sobib maitse järgi veega lahjendatult morsi ja kisselli valmistamiseks, samuti booli, segujookide ja kokteilide koostisosana. Segatult mulliveega täidab limonaadi aset.
Milleks kasulik?
Rahvameditsiinis kastutatakse rabarberit kolesteroolitaseme alandamiseks, mõtlemisteravuse ja töövõime suurendamiseks, soolestiku puhastamiseks, seedimise parandajana, kõhukinnisuse puhul lahtistajana, menopausi sümptomite leevendamiseks. Kasutatakse ateroskleroosi, gastriidi, psoriaasi ja nahahaiguste puhul. Sisaldab märkimisväärselt A-vitamiini ja kaaliumi.
Koostis: värske kevadine rabarberimahl (63%) ja suhkur (35%), värskest piparmündist valmistatud ekstrakt (2%). Ei ole lisatud säilitus- ja värvaineid.
Säilitamine: Parim enne: 06.2026
Avamata siirupit võib säilitada toatemperatuuril, avatult külmkapis kuni 1 kuu.
Kogus: 330 ml