• Õunamoos

    2,50 
    Õunamoos on valmistatud traditsioonilisel meetodil, käsitsi, Rebase talu õuntest. Ei sisalda lisatud e-aineid ning  mahtu andvaid ballastaineid (nagu näiteks kõrvitsapüree). Kasutamine: sobib putrude, pannkookide, jäätise, saia- ja leivatoodetega söömiseks ning kondiitritoodete valmistamiseks. Koostisosad: õunad (83%), moosisuhkur (17%) Moosi keetmisel on kasutatud keetmisel hästi lagunevaid hapukaid õunu. Õunad on eelnevalt  purustatud köögikombainis peenemaks, tänu sellele ei sisalda moos suuri õunakooretükke, samas aga on säilinud seedimisele kasulikud kiudained. Kogus: 350 ml Säilivusaeg: 01.2025 Avamata purki hoida soovitavalt jahedas ja pimedas, et toote omadused paremini säiliks. Avatud purki hoidke külmkapitemperatuuril ja tarbige ära nädala jooksul. Purgi kuju ja kaane värv võib erineda pildil olevast.  Miinuskraadide korral võib tarneaeg pikeneda sobivate ilmade saabumiseni, et külmumine kaupa ei rikuks.
  • Läbi müüdud
    Kui otsid midagi uudset oma hommikusöögilauale või soovid täiendada oma magustoitu, siis avasta meie talu koduköögis valminud mustika-õunamoosi võlu! Selle moosi valmistamiseks on perenaine ise korjanud talumetsast küpsed metsmustikad, tuues sellega sinuni tükikese metsavaikust ja -rahu. :) Koostis:
    • 27% mahedaid metsmustikaid, mis annavad moosile meeldiva marjamaitse
    • 19% moosisuhkrut, mis tasakaalustab maitse ja tagab säilivuse
    • 54% Rebase talu õunu, mis annavad moosile mõnusa tekstuuri. Õunad on enne keetmist peenestatud nii, et moosi sisse ei jääks suuri kooretükke
    Sobib suurepäraselt:
    • hommikuhelveste või jogurti juurde
    • värskele saiaviilule või röstleivale määrimiseks
    • küpsetiste täidiseks - pirukad, küpsised, koogid
    • juustuvaliku täiendamiseks, tekitades suussulava kontrasti
    Kogus: 350 ml Säilitamine: Parim enne 01.2025 Avamata purki hoidke jahedas, päikesevalguse eest kaitstult, nii säilitab moos kõige paremini oma väärtused. Peale avamist hoidke purki külmkapis ja kasutage ära 1-2 nädala jooksul. Talvisel ajal palume tellimisel arvestada, et madalate miinuskraadide korral (-10° ja madalam) võib postipanek viibida sobivate ilmade saabumiseni, et külmumine ei rikuks toodet. Telli talust oma koju mustika-õunamoos, mis toob sinu igapäeva maitsva ja looduslähedase puudutuse talumetsast!  
  • Pohla-õunamoos

    4,00 4,50 
    Koostisosad: õunad (41%), pohlad, (41%), moosisuhkur (18%) Valmistatud traditsioonilisel meetodil, käsitsi, Rebase talu magusatest õuntest ja kodumetsa pohladest. Kasutamine: sobib putrude, pannkookide, jäätise, saia- ja leivatoodetega söömiseks, verivorsti kõrvale ning kondiitritoodete valmistamiseks. Purgi kuju ja kaane värvus võivad erineda pildil olevast. Kogus: 300 ml, 400 ml Miinuskraadide korral võib tarneaeg pikeneda sobivate ilmade saabumiseni. Säilitamine: avamata purki säilitada jahedas, avatuna külmkapis kuni 2 nädalat.
  • Kui sa oled hapuka moosi sõber, virguta oma maitsemeeli värskendava astelpaju-õunamoosiga! Rebase talu koduköögis on perenaise käe all kohtunud  küpsed õunad ja vitamiinirikkad astelpajumarjad, moodustades tasakaalustatud ja maitsva koosluse. Koostis:
    • Õunad (54%): Kasutame oma talus kasvanud õunu, mis annavad moosile mahedust ja pehmet tekstuuri.
    • Astelpaju (29%): Astelpajumarjad lisavad moosile karakterit, andes sellele kerge hapukuse ja ainulaadse maitsebuketi.
    • Moosisuhkur (17%): Kvaliteetne moosisuhkur tasakaalustab hapu-magusa suhet ning tagab moosi maitseomaduste säilivuse.
    Tervislik Lisandväärtus:
    • Enne keetmist hoolikalt peenestatud õunatükid tagavad sujuva tekstuuri, ilma suurte õunakooretükkideta, säilitades samas õunakoores sisalduvad kasulikud kiudained. Samuti lisavad moosile kiudaineid osaliselt terveks jäänud astepajumarjad- ja seemned.
    Kasutamine: Astelpaju-õunamoos on suurepärane lisand hommikupudrule, kohupiimale, saiale, sepikule või teistele magustoitudele. Kogus: 420 ml Säilitamine: Parim enne: 01.2025 Avamata purki hoidke jahedas, päikesevalguse eest kaitstult, nii säilitab moos kõige paremini oma väärtused. Peale avamist hoidke purki külmkapis ja sõltuvalt kapi temperatuurist kasutage ära 1-2 nädala jooksul. Tellides meie e-poest, saad osa kodusest maitserikkusest igas suutäies! :) Talvisel ajal palume tellimisel arvestada, et madalate miinuskraadide korral (-10° ja madalam) võib postipanek viibida. Hindame Teie tellimust ja teeme kõik võimaliku, et saadetis jõuaks Teieni ohutult niipea, kui kaob oht, et kaup võib külmuda.
  • Rebase talu perenaise koduköögis keedetud vaarika-õunamoosis kohtub maitseelamus ja traditsiooniline valmistamisviis. See moos meeldib vaarikasõpradele,  sest esikohal on vaarikamaitse. Õunte magusus täiendab kooslust, andes juurde mahedust. Moosi valmistamiseks on kasutatud oma talu küpseid õunu ja suuri mahlaseid sügisvaarikaid. Sügisvaarikate eeliseks suviste vaarikate ees on see, et nendes ei ole vaarikausse. :) Enne keetmist korralikult peenestatud õunatükid tagavad ühtlase konsistentsi, nii et moosis ei ole suuri kooretükke, aga samas on säilinud koores sisalduvad kasulikud kiudained. Koostis:
    • Õunad (54%): Valime hoolikalt kohalikud õunad, mis annavad moosile maheda magususe ja pehmuse.
    • Vaarikad (27%): Suured ja küpsed vaarikad lisavad moosile intensiivse marjase maitse ja lõhna.
    • Moosisuhkur (19%): Kvaliteetne moosisuhkur rõhutab puuviljade loomulikku magusust ja tagab säilivuse.
    Kasutamine: Nautige seda moosi röstsaial, pannkookidel või koogil. See sobib suurepäraselt ka magustoitude, jäätise või jogurti kaaslaseks. Kogus: 420 ml Säilitamine: Parim enne: 01.2025 Avamata purki hoidke jahedas, päikesevalguse eest kaitstult, nii säilitab moos kõige paremini oma väärtused. Peale avamist hoidke purki külmkapis ja sõltuvalt kapi temperatuurist kasutage ära 1-2 nädala jooksul. Telli oma maitsemeelele vaarika-õunamoos juba täna! Kogus e-poes on väike ja juurde sel hooajal ei tule. Talvisel ajal palume tellimisel arvestada, et madalate miinuskraadide korral (-10° ja madalam) võib postipanek viibida. Hindame Teie tellimust ja teeme kõik võimaliku, et saadetis jõuaks Teieni ohutult niipea, kui kaob oht, et kaup võib külmuda.
     

Title

Go to Top