Postitame teie paki enamasti 3, aga vähemalt 7 tööpäeva jooksul. Miinuskraadidega ilmade korral on vahel vajalik viivitada postitamisega, kuni on kindel, et külm kaupa ära ei riku.
Võimaluse korral valige talvel Itella Smartposti pakiautomaat, need asuvad siseruumides.
Kui teil on tellimusega kiire, võtke meiega ühendust, proovime leida lahenduse!
-
Kellele? Kuusevõrsesiirup on inimesele, kes soovib tarbida tervislikku toidulisandit, kuhu pole lisatud säilitus- ja värvaineid. Kuusevõrsed on korjatud Rebase talu maadelt Kõrvemaal. Kuidas kasutada? Kasutatakse külmade ja kuumade jookide (kohv, tee) magustamiseks, kastmete ja marinaadide maitsestamiseks. Sobib hästi ka toitude, näiteks liha (eriti metsloomaliha) maitsestamiseks. Võib lisada smuutidele, morsile, kasutada leivaküpsetamise juures. Võib võtta ka lahjendamata kujul teelusikaga sisse (kuni 3 korda päevas) ning juua vees lahustatult. Milleks kasulik? Loe siit kuusevõrsete loodusravis kasutamisest Koostis: Kuusevõrseekstrakt (65%), suhkur (35%) Säilitamine: Avamata siirupit võib säilitada toatemperatuuril, avatuna külmkapis kuni 1 kuu. Kogus: 250 ml
-
Läbi müüdudKellele? Angervaksasiirup on inimesele, kes soovib tarbida naturaalseid, puhtaid, looduslikke tooteid, kuhu pole lisatud säilitus- ja värvaineid. Angervaksaõied on korjatud Rebase talu maadelt, Kõrvemaa puhtalt niidult. Kuidas kasutada? On eriliselt aromaatne. Siirupist saab teha nii veega segatult jooki kui kasutada seda külmade ja kuumade jookide (tee, kohv) maitsestamiseks. Gaseeritud veega saab temast huvitava maitsega limonaadi. Võib võtta ka lahjendamata kujul teelusikaga sisse ning juua vees lahustatult. Milleks kasulik? Loe siit angervaksa raviomadustest Koostis: Angervaksaõie ekstrakt (50%), suhkur (48%), sidrunimahl (2%) Säilitamine: Avamata siirupit võib säilitada toatemperatuuril, säilivus kuni 07.2024. Avatult külmkapis kuni 1 kuu. Kogus: 300 ml Miinuskraadide korral võib tarneaeg pikeneda sobivate ilmade saabumiseni.
-
Kellele? Piparmündisiirup on inimesele, kes soovib koduköögis katsetada uudseid, naturaalseid, puhtaid, looduslikke maitseid. Piparmünt on korjatud Rebase talu koduaiast. Kuidas kasutada? Sobib külmade ja kuumade jookide (kohv, tee, kakao) magustamiseks ja maitsestamiseks. Sobib hästi morsile, kissellile, kreemidele, pudingitele ja teistele magustoitudele, küpsetistele ning salatikastmetele hõrgu maitsenüansi andmiseks. Milleks kasulik? Loe siit piparmündi raviomadustest Koostis: Piparmünditõmmis (valmistatud piparmündiürdist ja veest, 50% ), suhkur (49%), sidrunimahl (1%) Säilitamine: Parim enne: 11.2024 Avamata siirupit võib säilitada toatemperatuuril, avatult külmkapis kuni 1 kuu. Kogus: 250 ml Miinuskraadide korral võib tarneaeg pikeneda sobivate ilmade saabumiseni.
-
Mis need on? Õunakrõpsud on õhukesed krõbedad õunalaastud, mida oma tekstuurilt võiks võrrelda kartulikrõpsudega. Kellele ja miks? Õunakrõpsud sobivad nii lastele kui täiskasvanutele tervislikuks vahepalaks või maiustamiseks. Sobib hästi kaasa võtta kooli, tööle, matkale või reisile, kuna on väga kerged, samas aga toitaineterikkad, sest vesi on aurustunud, aga toitained alles jäänud. Kõrge kiudainesisaldus aitab normaliseerida seedimist, eemaldada kehast kahjulikke aineid ja aitab kõhukinnisuse vastu. Koostis ja valmistamine: 100% õun, ei sisalda suhkrut ega muid lisaaineid. Õunakrõpsud on valmistatud Rebase talus kasvavatest õuntest käsitööna. Pestud õuntel eemaldatakse südamikud ja viilutatakse 1-2 mm paksusteks viiludeks. Kuivatatakse spetsiaalses toidukuivatis täieliku krõbeduse saavutamiseni. Säilitamine: Hoida kuivas ja jahedas. Avamata pakendis säilivad laastud krõbedana kaks kuud valmistamisest (kuupäev tootel). Kui oled pakendi avanud ja korraga pakendi sisu ära ei tarbi, hoia pakend suletuna, sest õhu käes pehmenevad krõpsud ühe päevaga. Pehmenenud õunaviilud on söömiseks kõlblikud veel isegi kuni aasta. Toitumisalane teave keskmiselt 100 g kohta: Energiasisaldus: 1715 kJ/410 Rasvad: 0,5 g, millest küllastunud rasvhapped 0 g Süsivesikud: 73,7 g, millest looduslikud suhkrud 63,9 g Kiudained 19,5 g Valgud 2,2 g Sool 0 g Kaal: pakend sisaldab 40 g toodet
-
Õunamoos on valmistatud traditsioonilisel meetodil, käsitsi, Rebase talu õuntest. Ei sisalda lisatud e-aineid ning mahtu andvaid ballastaineid (nagu näiteks kõrvitsapüree). Kasutamine: sobib putrude, pannkookide, jäätise, saia- ja leivatoodetega söömiseks ning kondiitritoodete valmistamiseks. Koostisosad: õunad (83%), moosisuhkur (17%) Moosi keetmisel on kasutatud keetmisel hästi lagunevaid hapukaid õunu. Õunad on eelnevalt purustatud köögikombainis peenemaks, tänu sellele ei sisalda moos suuri õunakooretükke, samas aga on säilinud seedimisele kasulikud kiudained. Kogus: 350 ml Säilivusaeg: 01.2025 Avamata purki hoida soovitavalt jahedas ja pimedas, et toote omadused paremini säiliks. Avatud purki hoidke külmkapitemperatuuril ja tarbige ära nädala jooksul. Purgi kuju ja kaane värv võib erineda pildil olevast. Miinuskraadide korral võib tarneaeg pikeneda sobivate ilmade saabumiseni, et külmumine kaupa ei rikuks.
-
Õunasinep on kreemjas, õunapüreest valmistatud sinep, mis sisaldab sinepipulbrit, erinevaid maitseaineid ja vürtse. Kellele? Õunasinep sobib sulle, kui sa armastad sinepimaitselisi toite. Kuidas kasutada? Sinep sobib hästi nii suviste grillroogade kui ka jõuluvorstide kõrvale. Teda võib määrida leivale või saiale või asemel, sobib eriti hästi juustuga. Samuti võib teda tarvitada salatite maitsestamisel, kui tahad salatisse vürtsi ja hapukust. Suurepäraselt sobib ta näiteks keedetud peedi salati sisse. Koostis: õunapüree, vesi, sinepipulber, suhkur, sool, toiduõli, õunaäädikas, nelk, kaneel, pipar, muskaatpähkel Milleks kasulik? Sinepitoidud elavdavad vereringet, on bakterite vastase toimega ja soodustavad seedimist. Kogus: 200 ml Säilitamine: Parim enne: 01.2025 Avamata pakendit võib säilitada toatemperatuuril, peale avamist külmkapis vähemalt 1 kuu. Madalate miinuskraadide korral võib tarneaeg pikeneda sobivate ilmade saabumiseni, et toode teel külma tõttu ei rikneks.
-
Koostisosad: õunad (41%), pohlad, (41%), moosisuhkur (18%) Valmistatud traditsioonilisel meetodil, käsitsi, Rebase talu magusatest õuntest ja kodumetsa pohladest. Kasutamine: sobib putrude, pannkookide, jäätise, saia- ja leivatoodetega söömiseks, verivorsti kõrvale ning kondiitritoodete valmistamiseks. Purgi kuju ja kaane värvus võivad erineda pildil olevast. Kogus: 300 ml, 400 ml Miinuskraadide korral võib tarneaeg pikeneda sobivate ilmade saabumiseni. Säilitamine: avamata purki säilitada jahedas, avatuna külmkapis kuni 2 nädalat.
-
Avasta käsitööna valmistatud mureli-aedmaasikamoos, mis on keedetud traditsioonilisel moel koduköögis ja on täis küpsete marjade rikkust. See marjane moos ühendab magusaid koduaia mureleid, mahlaseid kodupeenralt korjatud aedmaasikaid ning suhkrut, luues täiusliku maitsekoosluse, mida saab nautida hommikupudrul, saial, jäätisel või teistes magustoitudes. Koostis:
- Murelid (47%): Eestis, meie koduaias kasvanud murelid toovad moosi sisse maheda magususe ja sügava marjase maitse.
- Aedmaasikad (36%): küpsed maasikad lisavad moosile värskeid ja mahlaseid noote.
- Moosisuhkur (17%): Kvaliteetne suhkur, mis on lisatud täpselt õiges koguses, et tagada säilivus, tasakaalustada puuviljade loomulikku hapukust ja rõhutada nende magusat maitset.
- Kodumaised koostisosad: Kasutame vaid kohalikke mureleid ja aedmaasikaid.
- Ehtsad maitseid: Moosis on säilinud puuviljade loomulikud maitsed, me ei lisa moosile maitsetugevdajaid, lõhnaaineid ega toiduvärve.
- Tervisele ohutu: Meil on olemas Toiduameti luba koduköögis hoidiste valmistamiseks, nii võid kindel olla, et toit ei kahjusta sinu tervist.
-
Tutvusta oma maitsemeeltele meie talu koduköögis valminud melissisiirupit, mille oleme teinud teile enda kasvatatud sidrunilõhnalisest melissist! Koostis:
- 49% melissiekstrakti, mis annab siirupile värske ja rikkaliku maitse
- 48% suhkrut, mis tagab magususe ja säilivuse
- 3% sidrunimahla, mis täiendab melissi loomulikku maitset, luues suurepärase tasakaalu värskuse, magususe ja hapukuse vahel
- lisage teele, jääteele või lihtsalt veele, et nautida melissi värskendavat maitset
- segage kokteilidesse ja mahladesse, et lisada neile ainulaadset aromaatset puudutust
- kasutage magustoitude või hommikuhelveste kõrvale magusa lisandina
- sobib külmadesse kastmetesse, rohelise majoneesi ja või koostisse ning äädika, kala- ja lihamarinaadidele
- magushapude puuvilja- ja köögiviljakonservide maitsestamiseks
- sobib tänu oma sidrunilõhnale kõikide toitudega, millega sobib sidrun: salatid, kala ja supid
-
Läbi müüdudKui otsid midagi uudset oma hommikusöögilauale või soovid täiendada oma magustoitu, siis avasta meie talu koduköögis valminud mustika-õunamoosi võlu! Selle moosi valmistamiseks on perenaine ise korjanud talumetsast küpsed metsmustikad, tuues sellega sinuni tükikese metsavaikust ja -rahu. :) Koostis:
- 27% mahedaid metsmustikaid, mis annavad moosile meeldiva marjamaitse
- 19% moosisuhkrut, mis tasakaalustab maitse ja tagab säilivuse
- 54% Rebase talu õunu, mis annavad moosile mõnusa tekstuuri. Õunad on enne keetmist peenestatud nii, et moosi sisse ei jääks suuri kooretükke
- hommikuhelveste või jogurti juurde
- värskele saiaviilule või röstleivale määrimiseks
- küpsetiste täidiseks - pirukad, küpsised, koogid
- juustuvaliku täiendamiseks, tekitades suussulava kontrasti
-
Kui sa oled hapuka moosi sõber, virguta oma maitsemeeli värskendava astelpaju-õunamoosiga! Rebase talu koduköögis on perenaise käe all kohtunud küpsed õunad ja vitamiinirikkad astelpajumarjad, moodustades tasakaalustatud ja maitsva koosluse. Koostis:
- Õunad (54%): Kasutame oma talus kasvanud õunu, mis annavad moosile mahedust ja pehmet tekstuuri.
- Astelpaju (29%): Astelpajumarjad lisavad moosile karakterit, andes sellele kerge hapukuse ja ainulaadse maitsebuketi.
- Moosisuhkur (17%): Kvaliteetne moosisuhkur tasakaalustab hapu-magusa suhet ning tagab moosi maitseomaduste säilivuse.
- Enne keetmist hoolikalt peenestatud õunatükid tagavad sujuva tekstuuri, ilma suurte õunakooretükkideta, säilitades samas õunakoores sisalduvad kasulikud kiudained. Samuti lisavad moosile kiudaineid osaliselt terveks jäänud astepajumarjad- ja seemned.