Postitame teie paki enamasti 3, aga vähemalt 7 tööpäeva jooksul. Miinuskraadidega ilmade korral on vahel vajalik viivitada postitamisega, kuni on kindel, et külm kaupa ära ei riku.
Võimaluse korral valige talvel Itella Smartposti pakiautomaat, need asuvad siseruumides.
Kui teil on tellimusega kiire, võtke meiega ühendust, proovime leida lahenduse!
-
Naudi sügise külluslikke maitseid koduses ploomimoosis! Valmistatud perenaise poolt traditsioonilisel moel, käsitööna, hoolikalt valitud küpsetest ploomidest. Moosis võib tunda ploomide loomulikku värskust ja hapukust, mida täiustab suhkruga tasakaalustatud magusus. Sobib ideaalselt hommikuste pannkookide, pudru, röstsaia või juustude kõrvale, samuti küpsetistesse või kookide vahele, saiale või jäätisele. Valmistatud väikese partiina, et tagada parim kvaliteet ja autentne kodune maitse. Koostisosad: ploomid, moosisuhkur Netokogus: 350 g Säilitamine: Suletud purki hoida jahedas, avatud purki hoida külmikus ja tarbida 7 päeva jooksul. Parim enne 10.2025
-
Avasta põhjamaise looduse eriline maitse koduses pihlakasiirupis, mis on valmistatud kultuurpihlaka marjadest aurutatud mahlast ja suhkrust. Siirupis on säilinud pihlaka ainulaadne, kergelt mõrkjas, kuid samas magusalt täidlane maitse, mis sobib ideaalselt nii magusate kui ka soolaste roogade rikastamiseks. Proovi siirupit näiteks tee või kokteilide magustajana või morsi valmistamiseks, samuti marinaadides ja kastmetes, et lisada roogadele põnevat sügisest mekki. Koostisosad: kultuurpihlakamahl 59%, suhkur41% Netokogus: 330 ml Säilitamine: Avamata pudelit hoida jahedas, avatud pudel hoida külmikus ja tarbida 14 päeva jooksul. Parim enne: 09.2025
-
Tutvusta oma maitsemeeltele meie talu koduköögis valminud melissisiirupit, mille oleme teinud teile enda kasvatatud sidrunilõhnalisest melissist! Koostis:
- 48% melissiekstrakti, mis annab siirupile värske ja rikkaliku maitse
- 48% suhkrut, mis tagab magususe ja säilivuse
- 4% sidrunimahla, mis täiendab melissi loomulikku maitset, luues suurepärase tasakaalu värskuse, magususe ja hapukuse vahel
- lisage teele, jääteele või lihtsalt veele, et nautida melissi värskendavat maitset
- segage kokteilidesse ja mahladesse, et lisada neile ainulaadset aromaatset puudutust
- kasutage magustoitude või hommikuhelveste kõrvale magusa lisandina
- sobib külmadesse kastmetesse, rohelise majoneesi ja või koostisse ning äädika, kala- ja lihamarinaadidele
- magushapude puuvilja- ja köögiviljakonservide maitsestamiseks
- sobib tänu oma sidrunilõhnale kõikide toitudega, millega sobib sidrun: salatid, kala ja supid
-
Õunasinep on kreemjas, õunapüreest valmistatud sinep, mis sisaldab sinepipulbrit, erinevaid maitseaineid ja vürtse. Kellele? Õunasinep sobib sulle, kui sa armastad sinepimaitselisi toite. Kuidas kasutada? Sinep sobib hästi nii suviste grillroogade kui ka jõuluvorstide kõrvale. Teda võib määrida leivale või saiale või asemel, sobib eriti hästi juustuga. Samuti võib teda tarvitada salatite maitsestamisel, kui tahad salatisse vürtsi ja hapukust. Suurepäraselt sobib ta näiteks keedetud peedi salati sisse. Koostis: õunapüree, vesi, sinepipulber, suhkur, sool, toiduõli, õunaäädikas, nelk, kaneel, pipar, muskaatpähkel Milleks kasulik? Sinepitoidud elavdavad vereringet, on bakterite vastase toimega ja soodustavad seedimist. Kogus: 200 ml Säilitamine: Parim enne: 10.2025 Avamata pakendit võib säilitada toatemperatuuril, peale avamist külmkapis vähemalt 1 kuu. Madalate miinuskraadide korral võib tarneaeg pikeneda sobivate ilmade saabumiseni, et toode teel külma tõttu ei rikneks.
-
Õunamoos on valmistatud traditsioonilisel meetodil, käsitsi, Rebase talu õuntest. Ei sisalda mahtu andvaid ballastaineid (nagu näiteks kõrvitsapüree). Kasutamine: sobib putrude, pannkookide, jäätise, saia- ja leivatoodetega söömiseks ning kondiitritoodete valmistamiseks. Koostisosad: õunad (83%), moosisuhkur (17%) Moosi keetmisel on kasutatud keetmisel hästi lagunevaid hapukasmagusaid, mahlaseid õunu. Õunad on eelnevalt purustatud köögikombainis peenemaks, tänu sellele ei sisalda moos suuri õunakooretükke, samas aga on säilinud seedimisele kasulikud kiudained. Kogus: 400 ml Säilivusaeg: Parim enne: 10.2025 Avamata purki hoida soovitavalt jahedas ja pimedas, et toote omadused paremini säiliks. Avatud purki hoidke külmkapitemperatuuril ja tarbige ära nädala jooksul. Purgi kuju ja kaane värv võib erineda pildil olevast. Miinuskraadide korral võib tarneaeg pikeneda sobivate ilmade saabumiseni, et külmumine kaupa ei rikuks.
-
Mis need on? Õunakrõpsud on õhukesed krõbedad õunalaastud, mida oma tekstuurilt võiks võrrelda kartulikrõpsudega. Kellele ja miks? Õunakrõpsud sobivad nii lastele kui täiskasvanutele tervislikuks vahepalaks või maiustamiseks. Sobib hästi kaasa võtta kooli, tööle, matkale või reisile, kuna on väga kerged, samas aga toitaineterikkad, sest vesi on aurustunud, aga toitained alles jäänud. Kõrge kiudainesisaldus aitab normaliseerida seedimist, eemaldada kehast kahjulikke aineid ja aitab kõhukinnisuse vastu. Koostis ja valmistamine: 100% õun, ei sisalda suhkrut ega muid lisaaineid. Õunakrõpsud on valmistatud Rebase talus kasvavatest õuntest käsitööna. Pestud õuntel eemaldatakse südamikud ja viilutatakse 1-2 mm paksusteks viiludeks. Kuivatatakse spetsiaalses toidukuivatis täieliku krõbeduse saavutamiseni. Säilitamine: Hoida kuivas ja jahedas. Avamata pakendis säilivad laastud krõbedana kaks kuud valmistamisest (kuupäev tootel). Kui oled pakendi avanud ja korraga pakendi sisu ära ei tarbi, hoia pakend suletuna, sest õhu käes pehmenevad krõpsud ühe päevaga. Pehmenenud õunaviilud on söömiseks kõlblikud veel isegi kuni aasta. Toitumisalane teave keskmiselt 100 g kohta: Energiasisaldus: 1715 kJ/410 Rasvad: 0,5 g, millest küllastunud rasvhapped 0 g Süsivesikud: 73,7 g, millest looduslikud suhkrud 63,9 g Kiudained 19,5 g Valgud 2,2 g Sool 0 g Kaal: pakend sisaldab 40 g toodet
-
Kellele? Piparmündisiirup on inimesele, kes soovib koduköögis katsetada uudseid, naturaalseid, puhtaid, looduslikke maitseid. Piparmünt on korjatud Rebase talu koduaiast. Kuidas kasutada? Sobib külmade ja kuumade jookide (kohv, tee, kakao) magustamiseks ja maitsestamiseks. Sobib hästi morsile, kissellile, kreemidele, pudingitele ja teistele magustoitudele, küpsetistele ning salatikastmetele hõrgu maitsenüansi andmiseks. Milleks kasulik? Loe siit piparmündi raviomadustest Koostis: Piparmünditõmmis (valmistatud piparmündiürdist ja veest, 49% ), suhkur (49%), sidrunimahl (2%) Säilitamine: Parim enne: 10.2025 Avamata siirupit võib säilitada toatemperatuuril, avatult külmkapis kuni 1 kuu. Kogus: 330 ml Miinuskraadide korral võib tarneaeg pikeneda sobivate ilmade saabumiseni.
-
Kellele? Angervaksasiirup on inimesele, kes soovib tarbida naturaalseid, puhtaid, looduslikke tooteid, kuhu pole lisatud säilitus- ja värvaineid. Angervaksaõied on korjatud Rebase talu maadelt, Kõrvemaa puhtalt niidult. Kuidas kasutada? On eriliselt aromaatne. Siirupist saab teha nii veega segatult jooki kui kasutada seda külmade ja kuumade jookide (tee, kohv) maitsestamiseks. Gaseeritud veega saab temast huvitava maitsega limonaadi. Võib võtta ka lahjendamata kujul teelusikaga sisse ning juua vees lahustatult. Milleks kasulik? Loe siit angervaksa raviomadustest Koostis: Angervaksaõie ekstrakt (49%), suhkur (48%), sidrunimahl (3%) Säilitamine: Avamata siirupit võib säilitada toatemperatuuril, "parim enne" kuni 10.2025. Avatult külmkapis kuni 1 kuu. Kogus: 330 ml Miinuskraadide korral võib tarneaeg pikeneda sobivate ilmade saabumiseni.
-
Läbi müüdudKellele? Kuusevõrsesiirup on inimesele, kes soovib tarbida tervislikku toidulisandit, kuhu pole lisatud säilitus- ja värvaineid. Kuusevõrsed on korjatud Rebase talu maadelt Kõrvemaal. Kuidas kasutada? Kasutatakse külmade ja kuumade jookide (kohv, tee) magustamiseks, kastmete ja marinaadide maitsestamiseks. Sobib hästi ka toitude, näiteks liha (eriti metsloomaliha) maitsestamiseks. Võib lisada smuutidele, morsile, kasutada leivaküpsetamise juures. Võib võtta ka lahjendamata kujul teelusikaga sisse (kuni 3 korda päevas) ning juua vees lahustatult. Milleks kasulik? Loe siit kuusevõrsete loodusravis kasutamisest Koostis: Kuusevõrseekstrakt (65%), suhkur (35%) Säilitamine: Avamata siirupit võib säilitada toatemperatuuril, avatuna külmkapis kuni 1 kuu. Kogus: 300 ml